Choď na obsah Choď na menu
 


Cupcake s parížskym krémom od Veroniky

9. 2. 2012

114g hladkej múky

114g kryštálového cukru

227g horkej čokolády

227g masla

1/2 lyžičky prášku do pečiva

4 vajcia

1PL rumu

Krém:

1 smotana na šlahanie

100g bielej čokolády

 

Najlepšie deň vopred si rozpustíme čokoládu v smotane,dáme vychladnúť a vyšlaháme.

Maslo s čokoládou rozpustíme,zmiešame sypké suroviny,vmiešame do čokolády(mierne vychladnutej)a pridáme vajcia,vymiešame a dáme do košíčkov na muffiny.Pečieme pri 160°C asi 25 minút.

p2091578.jpg

 

 

p2091576.jpg

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.