Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Cesnakové špirály

13. 11. 2010

1 kg hladkej múky špeciál

2 hrste polohrubej múky

1 polievková lyžica soli

1 dcl oleja

¾ litra mlieka,

1 kocka kvasníc

1 ½ lyžice cukru

Plnka:

1 margarín

6-8 strúčikov cesnaku (i viac)

1 lyžička soli

 
Všetko zmiesiť, nechať jednu hodinu kysnúť, potom premiesiť a nechať ešte kysnúť. Potom rozdeliť na 4 časti rozgúľať a každú potrieť plnkou.Môžte pridať podľa chuti syr,salám.. Stočiť do rolády a krájať bochníčky. Dať na suchý plech, potrieť vajcom so soľou a posypať rascou. Piecť pri teplote 180 stupňov asi 20 minút.

Obrázok

 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.