Choď na obsah Choď na menu
 


Cesto na roládu,ktorá nepopraská

5. 2. 2012

 5 vajec

3 vrchovaté lyžice hladkej múky

2 lyžice cukru

1 vanilkový cukor

1/4 lyžičky prášku do pečiva

  

Ušľaháme tuhý sneh,postupne pridáme cukor,vanilkový cukor,žĺtka a stále šľaháme.Nakoniec zľahka vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva.Pečieme zo začiatku pri 160° asi 5 minút a potom stiahneme na 140° a dopečieme do ružova,asi 5 minút-to záleží od rúry.Nemusí sa stáčať za tepla,stačí ju po vychladnutí naplniť a stočiť až potom.

 

 

p2041556.jpg

 

 

Takýmto spôsobom som urobila to,že v reze bola z každej strany iná.Ak chcete mozaiku tak plníme opačne po dĺžke.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.