Choď na obsah Choď na menu
 


Plnené žemle

31. 7. 2011

4 ks žemle menšie
2 ks paradajky
1 ks uhorka sterilizovaná
2 ks cibuľka nová(môže byť aj klasika)
7 dkg šunka
2 ks na tvrdo uvarené vajce
5 PL tatárska omáčka
soľ

Cibuľu, paradajky,uhorku,šunku,vajíčko nakrájame na drobno a dáme do misky.Pridáme tatársku omáčku(alebo majonézu podľa chuti ),soľ zamiešame.Odkrojíme vrch žemle a vnútro opatrne vydlabeme.Naplníme zmesou a priložíme vrch. Trochu dáme do chladničky schladiť. Podávame :))) Ja robím z dvojnásobnej dávky a dlhšie ako 10min.po vychladnutí nevydržia.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.