Choď na obsah Choď na menu
 


Čokoládová torta s jahodami.

KORPUS:
120g čokolády
120g masla
160g cukru
150g polohrubej múky
6 vajec
 
Vymiešame maslo s cukrom,pridáme žĺtka a šľaháme do peny.Vmiešame rozpustenú čokoládu,múku a nakoniec vmiešame sneh z bielkov.Pečieme asi 30min pri 150°C.
KRÉM:
250g čokolády
50g masla
250g kyselej smotany
50g práškového cukru
1 šľahačka
jahody
 
Maslo vymiešame s cukrom,rozpustíme čokoládu v mikrovlnke a vmiešame do smotany,potom vmiešame do masla s cukrom.Vyšľaháme šľahačku.Korpus rozkrojíme(dvakrát),potriememe krémom,na to šľahačkou a nakoniec pokladieme jahodami.
 
 
 
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.