Choď na obsah Choď na menu
 


Krém aj poleva z čokolády a kyslej smotany

 Na polevu:

200g kyslej smotany

200g čokolády na akú máte chuť

Na krém

400g kyslej smotany

200g čokolády

 

Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpele,pridáme chladnú smotanu,dobre zamiešame.Je fantastická aj ako poleva,dajú sa s ňou robiť pekné bodlinky na ježkovi a pod.,a ako krém je super.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

jablkový koláč

(Anna, 19. 4. 2020 15:20)

Poleva s kyslou smotanou je geniálna. Ďakujem

Koláčik

(Lucia, 11. 6. 2016 12:59)

Musím uznať, že je to veľmi dobrý nápad a určite odporúčam každej gazdinke vyskúšať :) Je to veľmi jednoduché a chutné. :)