Choď na obsah Choď na menu
 


Marcipán Varna na poťahovanie

12. 10. 2011

150 ml vody
70g masla
150g hl. múky
okolo 500 g práškového cukru
mandľové aróma
potravinárske farbivo

Vodu a maslo dáme v hrnca zohrievať, a čakáme aby tekutina začala vrieť. Potom naraz pridáme všetku múku a nepretržite to miešame až sa hmota začne odeľovať od stien hrnca. Vyklopte na dosku aby rýchlejšie vychladla a už studenou spracujeme s práškovým cukrom do hladkej a lesklej hmoty. Farbíme podľa potreby.Upozorňujem,že má farbu po múke a masle,ak chcete krásnu bielu,existuje potravinárska beloba.Ja väčšinou robím farebné.

P2071441.JPG

 

Obrázok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Torty

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.