Choď na obsah Choď na menu
 


Mramorovaný korpus

12. 10. 2011

5 vajec
200g polohrubej múky
200g krupicového cukru
5PL teplej vody
1ČL kypriaceho prášku 1-2PL kakaa

Vyšľaháme bielky s polkou cukru.žĺtka s druhou polovicou cukru asi 3 až 4 minúty do peny.Pridáme vodu a ručne vmiešame múku s kypriacim práškom na striedačku s bielkami.Do tretiny cesta vmiešame preosiate kakao.Do vymastenej a múkou vysypanej formy vrstvýme cesto:Najskôr dáme na dno 2PL bieleho cesta na to 1PL kakaového cesta,na to 2PL bieleho cesta a takto vrstvíme až kým sa nám neminú.Pečieme 10 minút na 180° a potom asi 30-40 minút na 150°.Dĺžka pečenia záleží od Vašej rúry.

Obrázok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrázok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrázok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrázok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.