Choď na obsah Choď na menu
 


domáca pizza

12. 8. 2011

Cesto:
600g hladkej múky
1 lyžičku cukru
kocku droždia
lyžičku soli
7 lyžíc olivového oleja
350 ml vody

Postup:
Zamiesenie cesta je jasné pre väčšinu gazdiniek, ale predsa ho popíšem. Pripravíme si kvások z drožia, 2 lyžíc múky, cukru a vlažnej vody. Potom zmiešame kvások s ostatnými surovinami a vypracujeme vláčne cesto.Necháme kysnúť 30min.Rozdelíme na 4časti,dáme na vrch čo máme radi.Pečieme v trúbe nastavenej na 250°C asi 10–15minút.Úplne najviac supiš je prekladaná.Nevysuší sa a nemusíte vyhadzovať kraje ;-)

p4161550.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.