Choď na obsah Choď na menu
 


Hamburger

 1,5kg mletého mása-pol hovädzieho,pol bravčového

1červenú cibuľu

1,5PL plnotučnej horčice

1,5 worchestrovej omáčky

soľ

Príloha:

žemle

zavárané uhorky

červená cibuľa

tatárska omáčka kečup

šalát

rajčiny...

 

Mäsozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou,horčicou,soľou a worchestrom.Tvoríme hamburgery,ktoré opečieme na grile,alebo na panvici.Ale nie dlho,aby ostali šťavnaté.Žemle rozkrojíme,opečieme zvnútra na grile,aby boli chrumkavé.Ak nemáte gril,tak na sucho na panvici,alebo chvíľočku v rúre.Potom už dáme tatársku,kečup,zeleninu-čo kto má rád a jeme.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.