Choď na obsah Choď na menu
 


Hodolánka

5. 7. 2011

cibuľa

olej

diétnu salámu(klobásku,špekáčku)

bobkový list

nové korenie

bujón

zemiaky

sterilizované uhorky

vajce uvarené na tvrdo

smotanu na varenie,alebo na šľahanie

horčicu

cukor

soľ

 

Na oleji opečieme cibuľu,pridáme na kocky pokrájanú údeninu,chvíľu spolu orestujeme.Pridáme vodu,bobkový list,nové korenie,bujón a na kocky nakrájané zemiaky.Keď sú zemiaky mäkké pridáme na kocky pokrájané vajce a uhorky a lyžicu horčice.Nakoniec zahustíme hladkou múkou so smotanou.Necháme chvíľu prevariť.Je sa s chlebom.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

mňamky

(sarika, 31. 10. 2011 21:27)

už som skúšala...dobrééééé