Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Lúskový prívarok

400g fazuľových lúskov

mlieko

2-3 zemiaky

kyslá smotana,alebo ocot

soľ

bobkový list

hladká múka

olej

 

 

Lúsky očistíme,nakrájame,umyjeme.Zalejeme vodou,osolíme,pridáme bobkový list a na kocky nakrájané zemiaky.Varíme kým zmäknú zemiaky.Na oleji urobíme z oleja a múky zásmašku,prilejeme do nej mlieko,vymiešame a vlejeme do lúskov.Povaríme asi minútu.Pridáme smotanu,alebo po odstavení trošku cukru a octa.Podávame s fašírkou a chlebom.Môžeme aj s vajkom,alebo údeninou.

 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.