Choď na obsah Choď na menu
 


Mexický guláš

 Hovädzie predné

cibuľa

rajčinový pretlak

soľ

mleté čierne korenie

hrášok čerstvý,alebo mrazený

sú rôzne druhy každý ho má rád inak,niekedy dávam aj sterilizovanú fazuľu a kukuricu-to je na Vás..

 

Na oleji opečieme cibuľu,pridáme na kocky nakrájené mäsko a poriadne opečieme.Keď je zatiahnuté posolíme a okoreníme,pridáme pretlak a ešte chvíľu opečieme.Podlejeme troškou vody a dusíme.Keď už je skoro mäkké pridáme hrášok,prípadne iné strukoviny.potom necháme chvíľku odokryté,aby sa nám odparila prebytočná voda.Ak chcete,môžte zahustiť hladkou múkou a ešte povarte.Ja nezahusťujem.

Podávame s ryžou,posypné syrom.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.