Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Pečená kačka

8. 8. 2014

 Kačka

soľ

rasca

 

 

Kačku si najlepšie deň pred pečením očístím,nasolím,narascujem a vložím na pekáč.Prikryjem a nechám v chladničke odpočívať.Ak to budete robiť v deň pečenia,nič sa nedeje.Rúru si zohrejem na 180°C.Kačku vytiahnem s chladničky,podlejem troškou vody a dám prikrytú piecť.Dve hodiny sa na ňu ani nepozriem,neodokrývam,nič.Po dvoch hodinách odokryjem a nechám na 15-20 minút pripiecť kožu a hotovu.Mám ju vždy mäkkú a šťavnatú.  



 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.