Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Šťavnaté rezne

2. 10. 2011

kuracie prsia(prípadne bravčové na rezne karé,krkovička..)
Kyslá smotana(biely jogurt)
vajce
PL horčice
soľ
mleté čierne korenie
strúhanka

Smotanu vymiešame s vajíčkom,horčicou,soľou,korením.Mäso nakrájame,vyklepeme a vložíme do smotany.Necháme v chladničke odležať dve hodiny,najlepšie deň.Vytiahneme,obalíme v strúhanke a vypražíme.Stačí obaliť,koľko zjete a ostatné mäsko nechať v smotane.Vraj vydrží takto naložené 7dní.U nás sa zjedlo vždy skôr,ja mám vyskúšané tri dni.Mimo toho,že sú mňam,tak je výhoda,že už nemusíme obalovať v múke a vajíčku.

 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.