Choď na obsah Choď na menu
 


Parížske tyčinky

 Cesto:

300g mletých orechov
300g práškového cukru
3PL hladkej múky
2 vajcia
krém:
250g masla
1 vanilkový cukor
3 vajcia
120g kryštalového cukru
30g kakaa
čokoládová poleva
 
 
vymiešame cesto,z ktorého tvoríme válčeky,silné ako malíček,asi 5cm dlhé.Upečieme na plechu vyloženom papierom na pečenie (160°C, cca 10 minut).Do většího hrnce dáme vodu.Z cukru,kakaa a vajec vo vodnej lázni ušlaháme hustý krém,trvá to asi 15 minut. Necháme vychladnúť.Maslo s vanilkovým cukrom vyšlaháme do peny.Potom pomaly všlaháme vychladnutý vaječný krém.Potom ho nastriekame na tyčinky.Nakonec každú tyčinku namočíme krémom do čokoládovej polevy.
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.