Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Mokrý čokoládový koláč

16. 4. 2011

200g čokolády na varenie
200g masla(hery)
200g kryš.cukru
100g hladkej múky
4 vajcia
rumová esencia,alebo rum(nemusí byť)

V parnom kúpeli rozpustíme čokoládu s maslom.Zamiešame cukor a múku a po jednom zapracujeme vajcia.Cesto nalejeme do vymazanej tortovej formy. Pečieme 15minut - nieee dlhšie v rúre, ktora je predohriata na 220 stupňov. Po dopečení necháme vychladnúť. Ak chceme mať vnútro viac vlhké, použijeme menšiu formu - tým bude torta vyššia a vo vnutri menej prepečená - doporučujem.

p3021509.jpg

 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

hmmmmmmmm

(ktarina ester, 26. 1. 2012 17:25)

Poznám tento recept, je to naozaj veľká pochúťka. Ja cesto nalievam do muffinových formičiek, viem sa tak ľahšie podeliť s ostatnými.